Föreningsbio

Under våra bioträffar skapar vi en så bra "hemmabio" eller vanlig biokänsla som möjligt. Vi har en rejält bra ljudanläggning, filmduk och projektor så tekniken och dess mediaupplevelse är bra! Till arrangemanget erbjuder vi ofta popcorn, läsk och annat biosnacks.

>>> Ladda ner bioprogram för barn, lördagar 13:00
>>> Ladda ner bioprogram äldre, vuxna, lördagar 15:00

Tore var initiativtagare för filmkvällarna. Nu bor han dock i Skåne. Vill man vara med i filmgruppen så säger man till honom :) Även Tommy i bakgrunden med.


Syftet med dessa träffar är inte enbart att titta på en film utan att även umgås, träffas, lära känna lite nytt folk. Så även om man har sett en film så kan det ändå vara trevligt att komma med i sociala syften.

Vi kallar vår föreningbio för Funkibatorbio :) Information och lite påminnelse om filmvisningarna publiceras löpande på Funkibators Facebooksida.

Förstärkare och slutsteg som driver våra sju surroundhögtalare.
Testing testing.


Funkibator har tecknat en övergripande filmlicens så alla våra filmer visas på lagligt sätt och filmutbudet är stort. Relativt snart efter att en film slutat gå på de vanliga biograferna så brukar de komma ut och bli tillgängliga för oss. Vi försöker variera oss i filmutbudet så det kommer filmer för alla.

Från allra första början så inledde vi den här aktiviteten med att gå på vanlig bio. Sen ville vi göra ett eget biorum :)
Vi brukar ordna så att vi kan bjuda på sådant som man har till film :)
Exempel på en poster från en tidigare filmvisning.
Som första film klassikern Ensam hemma. Det är kanske en film som de flesta hade sett men men, det fungerade ändå :)


Ledare för föreningsbion är flera personer. Med som tekniker har vi Tommy Göransson. 

Om du vill anmäla dig till aktiviteten skickar du till drakbo@funkibator.se.

Kräver medlemsskap i Funkibator.

The Maritan visades i april 2016.
The Hunger games visades i januari 2016.
Ingen risk att somna här inte!
Dessa högtalarna räcker till! :)