Hjälpmedelsbutiken i Växjö

Funkibator driver en hjälpmedelsbutik där vi säljer sådana produkter som inte delas ut av hjälpmedelscentralerna. De större leverantörerna är Etac, Swereco, Enklare liv och sen har vi mängder med mindre leverantörer för olika sorters specialprodukter. Butiken ligger centralt i Växjö med många parkeringsplatser där du som kund kan köra precis intill entrédörren.

Hyllor med massvis av varor redo att säljas i Funkibatorbutiken Hyllor med massvis av varor redo att säljas i Funkibatorbutiken
Funkibatorbutikens ställ på en mässa där det ligger utspritt på bordet, broschyrer, hjälpmedel etc och bak mot väggen hänger det affischer som informerar om Funkibator Funkibatorbutikens ställ på en mässa

Vi säljer produkter både till privatpersoner samt myndigheter mot rekvisitioner. Vi kör ut produkter centralt i Växjö. Kunder som väljer att handla av oss bidrar socialt till Funkibator där vi varken har några ägare eller vinstsyften. Vad det än är som man letar efter brukar vi kunna hitta olika passande produkter. Mycket har vi hemma men det vi saknar beställer vi hem.

Vi kommer gärna ut till olika sammanhang och visar upp våra produkter. Vi brukar delta på mässor och liknande event. Välkommen till Växjös sociala hjälpmedelsbutik.

Se mer deltajerad information om butiken och dess produkter på butikens webbsida:
http://www.funkibatorbutiken.se


Funkibatorbutikens besöksadress är Infanterigatan 10 i Växjö.

Telefon 0470 - 223 42.
Mail: info@funkibatorbutiken.se
Öppetider måndag-fredag 10:00 - 14:00.

Ett flertal rollatorer står uppradade inne i butiken Vi har rollatorer från flera olika leverantörer, och både för inomhus- och utomhusbruk.
Katarina Lindwall håller i fyra stycken färgglada och mönstrade käppar Katarina Lindwall arbetar i Funkibatorbutiken med försäljning och produktresearch.
Ett flertal små bilder på våra figurer som vi säljer till habiliteringar och sjukhus. Många av figurerna sitter i rullstol Vi säljer figurer i rullstol till barn, habiliteringar och sjukhus.