Logotyp Studieförbundet Vuxenskolan

Aktiviteter

Uppdaterad mars 2019

Under februari - april/maj 2019 kommer huset att renoveras/byggas om för att bli så tillgängligt som möjligt, därför är flera av våra aktiviteter pausade, men kommer att startas upp igen i slutet av april/början av maj.

 
Välkomna! Open house Mästeriet i Växjö
Datum: 8 maj, tid kl 14.00-19.00
Äntligen är det klart!
I knappt tre år har det arbetats med att tillgänglighetsanpassa Mästeriet i Växjö. I april/maj blir det klart och den 8 maj är du med vänner och kollegor välkomna på invigning och öppet hus!

Inbjudan i pdf >>

Bild - Inbjudan Open house Mästeriet i Växjö, 8 maj
 

 

STOR AKTIVITETSDAG "ÖPPET HUS"
Kväll@SIP är pausad till slutet av april/början av maj och börjar därefter som vanligt på torsdagar

Datorspel
Minecraft för barn - Vi kommer att undersöka om det finns intresse för att starta upp grupper under maj månad.

Djur
Småhunds- och valpträffar, torsdagar (alla)

Grupper, socialt, förtäring
Fika@SIP, fredagar (alla), om Fika@SIP i pdf >>

Teknikträffar med modelljärnväg.
Föräldraträffar.
Fysisk aktivitet :)
Workshops med växter och odling.
Träffar som kan ge nya kompisar.
Fika tillsammans.


Som medlem kan du äta med oss på restaurang, fika, gå på bio, delta på fritidsaktiviteter, vara med på jobbklubbar, låna utrustning, resa utomlands, arbeta med djur, utöva fysisk aktivitet, byta erfarenheter med andra föräldrar, träffa nya kompisar, gå på kurser och föreläsningar, arbeta med film och ljud, sommarjobba med mera.

Vi brukar alltid ha något för alla. För att se vad som händer så följ vår Facebookgrupp, läs nyheterna och titta i kalendern. Och så klart, bli medlem :)

Fikaträffar varje fredag!
Trolleri som överraskar ;)
Föreläsningar.

Tänk på att vi fotar på våra aktiviteter i syfte att få med fler till våra aktiviteter och berätta för andra om allt det häftiga vi gör. Dessa foton kan publiceras för våra medlemmar via webbsida och Facebook. Vi vet att dessa foton gör positiv skillnad för många! Om du inte vill vara med på foto säger du till genom att meddela Funkibator via mail och till aktivitetsledaren. Om du är under 18 år så stäm av med förälder.