Fikaträffar

Vi har fikaträffar på varje fredag. Till det här tillfället inbjuds medlemmar och andra som vill hänga med. Platsen kan variera med allt från olika fik alternativt Funkibtorhuset. Vi håller oss till olika upplägg där det fungerar bra med den fysiska tillgängligheten, så det fungerar med rullstolar och rollatorer. Ibland varierar vi oss också ibland genom att fika hos olika intressanta företag/organisationer. Ibland blandar vi vårt fikaprata med exempelvis att prata om att söka jobb, att flytta hemifrån eller något annat matnyttigt.

Christoffer gillar...
...att äta upp en...
...hel Princesstårta!!!


Dessa fredagsfikorna har pågått sedan januari 2015. Platsen för varje tillfälle utanonseras på Funkibators facebooksida.

Micke och gänget på Condecco.
Hanna och gänget på Bubble house.
Karl och gänget på Café fontaine, Vattentorget.
5 medlemmar i Funkibator sitter och fikar på Hennings konditori i Växjö Jack och gänget på Hennings konditori.


Ibland blir dessa fikaträffar till grillträffar istället men då kallar vi dem grillkvällar :) Även andra variationer kan förekomma. Det här är ett bra tillfälle att komma med första gången för att lära känna lite nya personer.

Huvudledare är Jack Engdahl. Om du har specifika eller detaljerade frågor om aktiviteten eså maila till, jack.engdahl@funkibator.se

Om du vill anmäla en person till aktiviteten skickar du till drakbo@funkibator.se.

Kräver medlemsskap i Funkibator.

Jon, Thomas och gänget på Hennings konditori.
Ibland får vi boka bort och platser.
Funkibators tidigare volontär har förberett fika.
Lyckobulle :)
Lyckobudskap :)