Hundcafé

Funkibator samarbetar med djurföreningen Tender Loving Caring och därför kan vi också erbjuda ett antal djurinriktade aktiviteter. Hundcafé är ett exempel och det arrangeras under vissa dagar. Dit kan man komma med eller utan hund. Där börjar allt med en promenad och sen umgås människor och hundar inomhus. Om man vill finns det lite fika att köpa.

Hundcafét inleds med promenadtur, där man väljer på en kortare eller en längre tur.
Sen blir det inomhusaktivitet med socialicering, lek och lär.


Barn och ungdomar som kommer brukar också bli satta i arbete med att sköta om de övriga djuren som finns i verksamheten. Det ska bytas vatten, utfodras och rengöras. I lokalerna finns kaniner, marsvin, minigrisar, fiskar och lite annat smått.

Hundcaféet är för små och mellanstora hundar och de behöver gå bra ihop i lös flock. De får inte uppvisa någon form av aggressivitet varken gentemot människor eller hundar.

Fika finns att köpa för alla tvåbenta men även lite snacks för alla fyrbenta. Dock får man inte fritt ge godis till andra hundar.
Ibland har vi inbjudna gäster som pratar om något specifikt tema. Det har varit hundmassage, freestyle, hundboksförfattare.


Du kan läsa ännu mer om hundcaféet på Tender Loving Carings egna webbsida och där ser när träffarna är.

Aktiviteten kräver ingen anmälan utan det är bara att komma. 

OBS! Kräver medlemsskap i Tender Loving Caring.

Vov, vov! Det fungerar till 98% bra med hundar i fri flock. Nu brukar det inte vara så många hundar och så tätt som på bilden men vi lyckades just få till det så här vid det här fotograferingsögonblicket :)