Just nu

Uppdaterad januari 2018.

På denna sida kan du läsa om vad som är aktuellt just nu. Vissa av informationsbladen nedan kan innehålla uppgifter från hösten 2017, men aktiviteten fortsätter på liknande sätt under våren 2018. Allt kommer uppdateras löpande.

Grupper med olika teman

 

KVÄLL@SIP

Varje torsdag kl 17-20 arrangeras kväll@sip. Här fyller vi Mästerihuset med 10-20 aktiviteter där flera föreningar finns med som arrangörer. Aktiviten kräver inte medlemsskap. Du kan komma när du vill, då det är ett drop-in-upplägg. Nedan ger vi olika exempel på vad som kan arrangeras.

 
 

Allmän besöksinformation

Aktivitetskoncept

- KVÄLL@SIP, se ovan.
- Minecraft för barn måndag, tisdag och onsdagar - kräver anmälan då barnen har en fast plats och ett och samma konto där man fortsätter i spelet från gång till gång.
- Funkibators fikafraktion firar fredag - kallar vi nu fika@sip, arrangeras på fredagar 14:30, öppet för alla. Informationsbladet kommer uppdateras då det är från 2017.
- Dinner att my place - öppet för alla och för dig som gillar att gå ut och äta eller laga mat hemma hos någon. Du träffar lite nya människor och får socialt nätverk. Bortse att det står 2017 på informationsbladet.

 

Kurser, utbildningar, workshops

Våra kurser och utbildningar är för både dig med aktivitetsersättning och samtidigt öppna för alla. Deltagande för dig med aktivitetsersättning behöver föregås av att handläggare på Försäkringskassan ger okej för att betala kostnaden. Ibland samkörs vissa aktiviteter då de kan innehålla både workshopmoment ihop med media.