Medlemsinformation

Funkibator har många medlemmar där huvuddelen har någon sorts funktionsnedsättning. Det är inte ovanligt att föräldrar och andra släktingar också vill gå med för att stödja upp verksamheten. Vi arbetar dignosöverskridande så det spelar ingen roll om man har det ena eller andra. Även många yrkesverksamma personer som sitter i styrelser eller arbetar med våra frågor är med.

Du som medlem får information till dig per automatik. Det kan vara nyhetsbrev, medlemstidning, e-postinformation om olika specifika saker. Du som medlem är också välkommen att delta på våra bestämda aktiviteter som t ex fika, grillningar, middagar, aktivitetsträffar och mycket annat.

En blond tjej står framför en trappa i våra gamla lokaler på Västergatan och håller i en stor låda som det står post på. I den ligger det massvis av medlemsbrev och medlemstidningar Medlemsbrev i stora lass. I det här fallet med en medlemstidning.
Två inplastade högar med medlemsblad ligger på ett bord och väntar på att bli hanterade Medlemsblad som vi delar ut och sprider.

Men det fina med Funkibator är att vi arbetar med utvecklingsfrågor. Det innebär att vår förening hela tiden är i förändring där nya saker kommer till. Och det är ju du och andra medlemmar som ser till att den här förändringen blir möjligt. När nya saker växer fram så brukar det vara så att någon person hör av sig och säger att den vill vara med på ena eller andra sättet eller att den har någon idé som den vill arbeta med. Då försöker vi öppna dörrar för det här bistå med resurser och möjligheter.

Medlemskapet om 50 kr/år sträcker sig från årsmöte till årsmöte. Det går alltså parallellt med verksamhetsåret. Det är på årsmötet som det bestäms hur stor medlemsavgiften ska vara. Det är också där Funkibators styrelse väljs. I god tid så kommer du bli inbjuden till årsmötet för det är allas rätt att komma dit.

Välkommen med i vårt sammanhang! Om du är sugen på att komma med så lirka dig in i verksamheten på ett eller annat sätt. Du kan maila, smsa, ringa, vara med på aktiviteter, skickar in förslag, idéer, kommentera på FB. Ja, det finns många sätt. Vi vill väldigt gärna ha med dig mer än bara som "passiv" medlem. Visst är det bra med alla stödmedlemmar också men ju fler vi är som aktivit bidrar smått som stort ju roligare och bättre blir det.