Sommarjobb ungdom

Genom kommunernas sommarferieupplägg kan vi erbjuda sommarjobb till ungdomar som exempelvis har funktionsnedsättning, är i olika försvårande sociala situationer eller annat liknande. Man behöver inte ha något papper på en diagnos utan vi tar emot personer om de vill och det hjälper till. Det här är för gymnasieungdomar födda år 2004-2005 (gäller för Växjö kommun olika åldersregler kan gälla i andra kommuner. OBS! kolla med din hemkommun). Vanligtvis arbetar man tre veckor halvtid med start efter att skolan slutat.

Funkibator tar emot personer till föreningen där vi både har fler handledare och skräddarsydda arbetsuppgifter.
Intresse eller om frågor skickas till info@funkibator.se

>>> Ladda ner informationsblad om sommarjobb ungdom (PDF)

>>> Se tidning som sommarjobbarna 2014 producerade
>>> Se tidning som sommarjobbarna 2015 producerade

Bild: Vill du sommarjobba på Funkibator

Tore Torstensson och Hanna Holma ler för kameran. De är bägge sommarjobbshandledare i Funkibators sommarjobssatsning under 2015 Tore Torstensson och Hanna Holma, två av Funkibators sommarjobbshandledare.
Två tjejer sitter framför en dator och skapar dels en tidning och dels en film Här producerar sommarjobbare dels en tidning och dels en film.
Tidningsartikel om sommarjobbsatsningar där ungdomar ger ut en tidning under sitt sommarjobb Tidningsartikel för några år sedan men andemeningen i artikeln är de samma :)