top of page

Medlemskap i Funkibator

Det kan ju finnas några olika skäl till varför du ska/vill bli medlem i Funkibator.

  1. Det krävs för att delta på våra aktiviteter.

  2. Du är kanske anhörig till någon person som är med i vår verksamhet och att du genom det vill stödja oss.

  3. Du kanske allmänt tycker om det vi arbetar med och arbetar för så att du vill stödja oss just därför.

 

Funkibator förenings årliga medlemsavgift är 50 kr. Du ansöker om medlemskap. Medlemskapet gäller ett verksamhetsår (kalenderår) i taget. Blir du medlem mellan 1 januari och 31 augusti gäller medlemskapet under innevarande/pågående år. Blir du medlem mellan 1 september och 31 december gäller medlemskapet från aktuellt datum samt hela kommande verksamhetsår.

Swish: 123 60 715 91

Ordförande Pia Hammargren väntar på medlemsansökan som fylls i av Göteborgsbon Karl Nilsson.

Ordförande Pia Hammargren väntar på medlemsansökan som fylls i av Göteborgsbon Karl Nilsson.

Bli medlem

Funkibator förenings årliga medlemsavgift är 50 kr. Du ansöker om medlemskap.

 

När du sänt iväg din ansökan så får du inbetalningsinstruktioner skickade till dig via e-post.

 

Medlemskapet gäller ett verksamhetsår (kalenderår) i taget. Blir du medlem mellan 1 januari och 30 september gäller medlemskapet under innevarande/pågående år.

 

Blir du medlem mellan 1 oktober och 31 december gäller medlemskapet från aktuellt datum samt hela kommande verksamhetsår.

 

Innan du fyller i formuläret är det bra om du har läst igenom föreningens stadgar.

JA! Jag vill ansöka om medlemskap i Funkibator förening.

Jag har läst och godkänt stadgarna! (Klicka här för att visa stadgarna)

Tack för din ansökan om medlemskap!

Medlemsinformation

Funkibator har många medlemmar där huvuddelen har någon sorts funktionsnedsättning. Det är inte ovanligt att föräldrar och andra släktingar också vill gå med för att stödja upp verksamheten. Vi arbetar dignosöverskridande så det spelar ingen roll om man har det ena eller andra. Även många yrkesverksamma personer som sitter i styrelser eller arbetar med våra frågor är med.

Du som medlem får information till dig per automatik. Det kan vara nyhetsbrev, medlemstidning, e-postinformation om olika specifika saker. Du som medlem är också välkommen att delta på våra bestämda aktiviteter som t ex fika, grillningar, middagar, aktivitetsträffar och mycket annat.

Medlem2(2).jpg
Medlem3(1).jpg

Medlemsbrev i stora lass. I det här fallet med en medlemstidning.

Medlemsblad som vi delar ut och sprider.

Men det fina med Funkibator är att vi arbetar med utvecklingsfrågor. Det innebär att vår förening hela tiden är i förändring där nya saker kommer till. Och det är ju du och andra medlemmar som ser till att den här förändringen blir möjligt. När nya saker växer fram så brukar det vara så att någon person hör av sig och säger att den vill vara med på ena eller andra sättet eller att den har någon idé som den vill arbeta med. Då försöker vi öppna dörrar för det här bistå med resurser och möjligheter.

Medlemskapet om 50 kr/år sträcker sig från årsmöte till årsmöte. Det går alltså parallellt med verksamhetsåret. Det är på årsmötet som det bestäms hur stor medlemsavgiften ska vara. Det är också där Funkibators styrelse väljs. I god tid så kommer du bli inbjuden till årsmötet för det är allas rätt att komma dit.

Välkommen med i vårt sammanhang! Om du är sugen på att komma med så lirka dig in i verksamheten på ett eller annat sätt. Du kan maila, smsa, ringa, vara med på aktiviteter, skickar in förslag, idéer, kommentera på FB. Ja, det finns många sätt. Vi vill väldigt gärna ha med dig mer än bara som "passiv" medlem. Visst är det bra med alla stödmedlemmar också men ju fler vi är som aktivit bidrar smått som stort ju roligare och bättre blir det.

Årsmöte 2024/2025 kallelse

556CDD8C-134E-439A-8F96-3C95A6DC2EEF.jpg

Välkommen till årsmötet 2024/2025! Du behöver vara medlem och du behöver anmäla dig i förväg.
 

Anmälan
Skicka e-post till info@funkibator.se.

Event på Facebook
Du hittar eventet på www.fb.com/funkibator/events

Årsmöteshandlingar
Här nedan hittar du årsmöteshandlingarna för årsmötet 2023/2024.

2024 Årsmöteshandlingar

Kallelse till årsmöte som äger rum måndag den 25 mars 2024 kl 13:00

2023 Årsmöteshandlingar

Vissa filer har lösenord, då dessa är exklusiva för Funkibators medlemmar. Om du är medlem och önskar ha tillträde så mailar du bara till info@funkibator.se, då kommer du få lösenordet skickat till dig.

bottom of page