top of page

Funkibator förlag

Böcker, läromedel, pedagogiskt material, leksaker

 

Funkibator är ett nytt och mindre förlag med stort hjärta och engagemang. Vi verkar som ett socialt förlag och det innebär att vi varken har vinstintresse, ägare eller vinstutdelning. Överskott, intäkter, pengar för uppdrag som läggs på oss stannar i föreningslivet och används till sociala och ideella samhällssatsningar. Vad vi vet är vi det enda förlaget som arbetar på det här sättet, vilket gör oss unika.

>>> Läs mer om samhällssatsningar vi genomfört helt eller delvis med hjälp av förlaget.

Funkibiator förlag tar egna iniativ till produktion av böcker, lärarhandledning, pedagogiskt material, identifikationsskapande produkter och annat. Parallellt med egna produktioner hjälper vi även författare, illustratörer,  sociala entreprenörer, samhällsprojekt att förverkliga sina mediaidéer, produkter, böcker och liknande. Läs mer om specifika förlagstjänster här.

Vidare får vi in många förfrågningar både från författare och illustratörer. Kanske har man länge haft en idé om att göra en bok om ett ämne. Kanske är det en etablerad författare som redan gett ut böcker tidigare. Kanske är det en funkisförälder, förskolepedagog eller arbetsteraput som vill använda sina fördjupade kunskaper "inifrån" för att sätta sitt budskap i bilderboksformat. Är det så att du har ett manus så är du välkommen att skicka det till oss. Sällan, men ibland, fastnar vi för guldkorn som vi känner träffar helt rätt både i hjärtat och för förlagets typ av profil och böcker. Läs mer om det här på manussidorna.

Då och då när vi har möjlighet gör vi satsningar, kampanjer, insamlingar i syfte att donera böcker till exempelvis förskolor, särskolor, lekotek och liknande. Ofta handlar det då om ett större antal böcker.

2DADFB58-CCdd7A-4DA1-BDEF-21995A3138BB(1)_1920.jpg
bottom of page