top of page

Om att köpa våra böcker

Vi arbetar efter visionen att samtliga av våra böcker ska finnas på samtliga bibliotek, förskolor, lekterapier, bupmottagningar, barnhabiliteringar, barnsjukhus. Utöver det arbetar vi för att böckerna ska finnas hos föreningslivet, funkisfamiljen, barngruppsverksamhet. Utöver böcker så har vi också tillhörande pedagogiskt material, leksaker och ibland lärarhandledningar.

Vi säljer våra produkter, böcker och annat, via vår egna webbutik. Böckerna finns också ute på den allmänna bokmarknaden Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln och så vidare. Böckerna finns också på de flesta biblioteken. Då vi producerar en bok så ser vi till att den blir tillgänglig genom att finnas som fysisk bok, e-bok och ljudbok.


Privatperson
Om du är privatperson och önskar att våra böcker finns på biblioteket eller på ditt barns förskola eller annan verksamhet. Ja, hjälp då oss att uppmärksamma de som köper in på respektive ställe att vi finns och vad vi har för typ av böcker.

Pedagogisk verksamhet och kommuner
Våra produkter finns hos många de aktörer som myndigheter har upphandlingsavtal med exempelvis Adlibris, Läromedia med flera. Är ni tvungna att köpa in från någon leverantör där våra produkter saknas? Hör då av er så kontaktar vi den leverantören med vårt återförsäljar-/grossistupplägg. Till kommuner: Ja, vi skickar e-faktura.

Barnboksbibliotikarie
Våra produkter finns att köpas från den aktör som är upphandlad. Alla våra böcker är recenserade av BTJ. Vi vet att många använder sig av den här betygssättningen i sina inköpsval. Det är inte alltid vi håller med om betygssättningen, då våra böcker kan vara väldigt specifika för en viss målgrupp samt att de också kan vara väldigt sällsynta på marknaden. Därför kan det vara skäl nog att den ska finnas i sortimentet.

>>> Vill man beställa ut vår butik så hittar man den här. (juridisk person kan välja fakturering)

versikt bilderbocker(1)_1240.jpg
201114_pepparkaksformar_funkibator(1)_1240.jpg
Funkisspel - Unikt paket(1)_1448.jpg
273735631_1727488720955081_9044248886553272771_n_1320.jpg.png
bottom of page